2 Φεβρουαρίου, 2021
Η νέα νομοθεσία των ΗΠΑ σχετικά με τα τρόφιμα FSMA (Food Safety Modernization Act), επηρεάζει τις επιχειρήσεις που εξάγουν τρόφιμα στις ΗΠΑ.
Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι εξαγωγικές προς τις ΗΠΑ επιχειρήσεις τροφίμων, όπως και οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται παραγωγικά στις ΗΠΑ, πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα εγκεκριμένο άτομο ως PCQI (Preventive Control Qualified Individual), βασική ευθύνη του οποίου θα είναι να αναπτύξει – διαμορφώσει – αναβαθμίσει το σχέδιο ασφάλειας των τροφίμων της επιχείρησης (Food Safety Plan), σύμφωνα με τις απαιτήσεις της νέας νομοθεσίας και θα έχει την επίβλεψη της εφαρμογής του σχεδίου.
Ο προσδιορισμένος τρόπος με τον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγκριθούν ως PCQI είναι να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα βασισμένο στο εγκεκριμένο υλικό από τον FDA, το οποίο απαιτείται να διενεργείται από εγκεκριμένο επικεφαλής εκπαιδευτή (Lead Instructor).
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να:
Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται
Πρόγραμμα σεμιναρίου
Το σεμινάριο θα προσφερθεί στις: 21/04/2021, 22/04/2021 και 23/4/2021, ώρες 9:00 – 16:30.
Μέθοδος Εκπαίδευσης: Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση / Τηλεκπαίδευση
Εκπαιδευτής: Νικόλαος Γκιώνης
Συνολική διάρκεια: 21 ώρες
Κόστος
ΤΙΜΗ |
ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ | ΦΠΑ |
ΚΑΘΑΡΟ ΚΟΣΤΟΣ |
|
Για Δικαιούχους ΑνΑΔ: |
€550 |
(€357) | €104,50 |
€193 |
Για Μη Δικαιούχους ΑνΑΔ: |
€550 |
– |
€104,50 |
€654,50 |
*Στο κόστος πιο πάνω δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος έκδοσης του Πιστοποιητικού από το FDA, το οποίο ανέρχεται στα €50 ευρώ.
© 2018 . All Rights Reserved. Designed & developed by Action 360x