• Τηλ: +22 510091
  • Email: info@pqcert.com.cy
  • Ώρες Γραφείου: Δε – Παρ: 9ΜΠ – 6ΜΜ

υπηρεσίες πιστοποίησης
και κατάρτισης

Χρειάζεστε βοήθεια για την κατάρτιση της επιχείρησής σας;

Κατηγορίες Πιστοποιήσεων

Η P.Q.C. προσφέρει υπηρεσίες Πιστοποίησης καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στον κλάδο της Μηχανικής και της Βιομηχανίας, της Τεχνολογίας των Πληροφοριών και της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.

Νέα

Επιχορηγημένο Πρόγραμμα: Βασικές Γνώσεις Διακρίβωσης Μετρητικού Εξοπλισμού

Τα μετρολογικά δεδομένα σε ένα οργανισμό είναι ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του, την βελτιστοποίηση της απόδοσής του και την οικονομική και ασφαλή λειτουργία του γενικότερα. Επιπρόσθετα, αποτελούν και π...

Περισσότερα

Επιχορηγημένο Πρόγραμμα: Σύστημα Διαχείρισης Επιχειρησιακής Συνέχειας

Η αύξουσα πορεία απρόβλεπτων και επικίνδυνων συμβάντων στις επιχειρήσεις συντέλεσε στην ανάπτυξη νέων μεθόδων και πρακτικών εφαρμογών στη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων. Σημειώνεται ότι, οι κανονιστικές και νομοθετικ...

Περισσότερα

Πελάτες

PQC

Η Prime Quality Certification Ltd είναι παροχέας υπηρεσιών πιστοποίησης και κατάρτισης στην Κύπρο.

 

Η P.Q.C. Prime Quality Certification Ltd παρέχει υπηρεσίες Πιστοποίησης με κύρια δραστηριότητά την υποστήριξη Οργανισμών και Επιχειρήσεων στην επίτευξη Ποιοτικού Ελέγχου και περιβαλλοντικών επιδόσεων.

Από την ίδρυσή της, η Εταιρεία μας έχει προσφέρει Υπηρεσίες Πιστοποίησης σε περισσότερους από 300 Οργανισμούς στην Κύπρο, λειτουργώντας ταυτόχρονα ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας.

Περισσότερα